INFO YANG DITERBITKAN (atau dipetik) MUNGKIN SEADANYA PADA TARIKH DITULIS. TARIKH DITULIS TIDAK SAMA DENGAN TARIKH DITERBITKAN. PERTAMBAHAN ATAU PERUBAHAN TERHADAP INFO TERSEBUT DITULIS DAN DITERBITKAN PADA TARIKH-TARIKH YANG SETERUSNYA. Contoh: 'ORANGNYA' DITERBITKAN DAHULU TETAPI 'CERITANYA' DITERBITKAN KEMUDIAN. MARILAH KITA BANTU MEMBANTU SESAMA SENDIRI. Tetapi cepat-cepatlah sedar jika muncul mengenal 'manusia' yang akan menyuruh kita bergaduh sesama kita.
SIAP 3/26/15 rUKUN iSLAM (Kulit)
SAMBUNG 3/26/15 tUJUH cONTOH fITNAH
[CETAK dan SEMAKAN DAFTAR PENGUNDI]

20100404

Bukit Gambang City Resort (B)

Setelah sampai saya tertarik untuk melihat kawasan sekitar kolam renang. Airnya berwarna biru dan kelihatan amat lazat untuk dimandi. Terdapat beberapa batang paip yang kelihatan tanpa letih-letih memancutkan air putih kedalam kolam biru yang setia menanti. Rasa tak sabar-sabar nak menyelam kedalam lubuk dasar kolam ini. Tetapi was-was juga bimbang disergah oleh pak guard Bukit Gambang City Resort.

Disini ada tempat yang lebih seronok untuk menikmati pancutan air putih dan biru di kawasan bukit yang jauh tersembunyi dari hiruk pikuk bandar.
10
09
08
07
06
05
04
03
02
01

No comments: