INFO YANG DITERBITKAN (atau dipetik) MUNGKIN SEADANYA PADA TARIKH DITULIS. TARIKH DITULIS TIDAK SAMA DENGAN TARIKH DITERBITKAN. PERTAMBAHAN ATAU PERUBAHAN TERHADAP INFO TERSEBUT DITULIS DAN DITERBITKAN PADA TARIKH-TARIKH YANG SETERUSNYA. Contoh: 'ORANGNYA' DITERBITKAN DAHULU TETAPI 'CERITANYA' DITERBITKAN KEMUDIAN. MARILAH KITA BANTU MEMBANTU SESAMA SENDIRI. Tetapi cepat-cepatlah sedar jika muncul mengenal 'manusia' yang akan menyuruh kita bergaduh sesama kita.
SIAP 3/26/15 rUKUN iSLAM (Kulit)
SAMBUNG 3/26/15 tUJUH cONTOH fITNAH
[CETAK dan SEMAKAN DAFTAR PENGUNDI]

20100416

Bukit Gambang City Resort (N)

Ini adalah rakaman gambar yang di ambil dari celah-celah tangga besi. Gayat sunggun ambil gambar dalam keadaan ini. Terasa macam buat kerja mengintai mengendap orang mandi. Tetapi niat saya cuma nak rakamkan keseronokkan pengunjung water park di Bukit Gambang City Resort ini.

Kalau ada kesempatan mungkin saya boleh bawa anak-anak dan keluarga kesini. Tapi nak main air kat sini kena bayar mahal sikit (bagi orang kampung macam saya). Tapi kalau nak free kena gai main pasir kat sungai pahang masa air surut.(kanak-kanak diingatkan supaya sentiasa berada dibawah pengawasan orang dewasa yang waras)
05
04
03
02
01

No comments: