INFO YANG DITERBITKAN (atau dipetik) MUNGKIN SEADANYA PADA TARIKH DITULIS. TARIKH DITULIS TIDAK SAMA DENGAN TARIKH DITERBITKAN. PERTAMBAHAN ATAU PERUBAHAN TERHADAP INFO TERSEBUT DITULIS DAN DITERBITKAN PADA TARIKH-TARIKH YANG SETERUSNYA. Contoh: 'ORANGNYA' DITERBITKAN DAHULU TETAPI 'CERITANYA' DITERBITKAN KEMUDIAN. MARILAH KITA BANTU MEMBANTU SESAMA SENDIRI. Tetapi cepat-cepatlah sedar jika muncul mengenal 'manusia' yang akan menyuruh kita bergaduh sesama kita.
SIAP 3/26/15 rUKUN iSLAM (Kulit)
SAMBUNG 3/26/15 tUJUH cONTOH fITNAH
[CETAK dan SEMAKAN DAFTAR PENGUNDI]

20100415

Kumpulan Akustika B Flat 5

Akustika B Flat 5, Nasi Lemak Antarabangsa, Nasi Ayam, All kinds of Nasi Goreng, Satay and Nasi Impit, Char Kuay Tiow, Masakan Goreng Cina, Western Food, Sizzling HotPlate, Tomyam Seafood, Mee Calong, Steamboat and macam-macam foods you can find at Dataran Gambut Food Court (DGFC) Kuantan, Pahang Malaysia. But one very-very special thing at Dataran Gambut Food Court (DGFC) adalah “LIVE ACOUSTIC JAM”. Persembahan muzik oleh Kumpulan Akustika B Flat 5 setiap hari rabu Jam 9.30 malam. Kumpulan Akustika B Flat 5 ini berasal dari kampung Tengah / Kampung Jawa Kuantan Pahang Malaysia.

Saya pula baru dua kali dapat peluang nak nikmati hidangan telinga melalui persembahan Kumpulan Akustika B Flat 5 ni. Seronok dan terhibur terutama bagi sesiapa yang minatkan “LIVE ACOUSTIC JAM”. Cadang nak ambil gambar Kumpulan Akustika B Flat 5 from Kampung Jawa Kuantan ni. Kerana sebelum ni saya memang tak beri tumpuan sangat untuk rakamkan foto persembahan muzik macam kumpulan macam Kumpulan Akustika B Flat 5 ni.

Bila sampai di Dataran Gambut Food Court (DGFC) Kuantan, baru teringatkan kamera lama Fuji S7000 yang banyak berjasa untuk menghasilkan pelbagai gambar untuk blog. Pada hari rabu depan ni tak berpeluang nak rakamkan gambar persembahan Kumpulan Akustika B Flat 5 from Kampung Jawa Kuantan. Pasalnya Kumpulan Akustika B Flat 5 from Kampung Jawa Kuantan ini akan membuat persembahan di Ladang Hutan Kemasul.

Kepada mereka yang biasa pergi ke Perbadanan Perpustakaan Awam Pahang tentu boleh perasan Dataran Gambut Food Court (DGFC) Kuantan ni. Dataran ni berhampiran dengan pintu pagar belakang Perbadanan Perpustakaan Awam Pahang.

Mungkin dua minggu lagi saya berpeluang untuk menikmati halua telinga oleh Kumpulan Akustika B Flat 5 from Kampung Jawa di Dataran Gambut Food Court.

Rujukan
http://latajarumrenger.blogspot.com/2010/02/unit-ladang-hutan-kemasul-mentakab.html
http://akustikabflat5.wordpress.com/famili-b-flat-5/
http://pahanglibrary.gov.my/ppap/
http://idrus.blogspot.com/2007/09/nasi-gorengfried-rice.html
http://wangirls.blogspot.com/2008/10/nasi-impit-compressed-rice.html
http://lilyng2000.blogspot.com/2006/09/char-kway-teow.html
http://sizzlinghotplate.wordpress.com/
http://recipesforkeeps.blogspot.com/2007/03/tom-yam-seafood.html
http://hanieliza.blogspot.com/2009/02/mee-calong.html

No comments: