INFO YANG DITERBITKAN (atau dipetik) MUNGKIN SEADANYA PADA TARIKH DITULIS. TARIKH DITULIS TIDAK SAMA DENGAN TARIKH DITERBITKAN. PERTAMBAHAN ATAU PERUBAHAN TERHADAP INFO TERSEBUT DITULIS DAN DITERBITKAN PADA TARIKH-TARIKH YANG SETERUSNYA. Contoh: 'ORANGNYA' DITERBITKAN DAHULU TETAPI 'CERITANYA' DITERBITKAN KEMUDIAN. MARILAH KITA BANTU MEMBANTU SESAMA SENDIRI. Tetapi cepat-cepatlah sedar jika muncul mengenal 'manusia' yang akan menyuruh kita bergaduh sesama kita.
SIAP 3/26/15 rUKUN iSLAM (Kulit)
SAMBUNG 3/26/15 tUJUH cONTOH fITNAH
[CETAK dan SEMAKAN DAFTAR PENGUNDI]

20101227

15/44 MAHA 2010 -

Pameran Antarabangsa Pertanian, Hortikultur dan Agro Pelancongan Antarabangsa (MAHA 2010) bukan sahaja ada tanaman dan ternakan tetapi ada juga batu gunung berapi dan kraf kertas.
05
04
batu-gunung-rezeki.blogspot.com - Khasiat dan Faedah Batu Gunung Berapi: 1-Tambah tenaga pemakai dan bekal oksigen 2-Kurang letih dan lebih tenang/fokus 3-Mudah tidur 4-Lancarkan perjalanan darah 5-Kurangkan risiko tumor dan kanser 6-halang gangguan makhluk halus/sihir/pukau 7-Tambah aura seri dalaman dan awek muda 8-Cegah diabetes, stones, blood preasure
03
batutenaga.blogspot.com - Batu Tenaga ( Gunung Berapi ): Penjagaan batu: Tanggalkan ketika hendak mandi untuk mengelakkan kehilanggan tenaga. Jangan biarkan ia berada di dalam air yang sedang mengalir selama enam bulan. Kalau dipinjamkan kepada orang lain ia perlu di basuh dengan air mengalir selama 3 minit untuk mengawal kestabilan.
02
peraktoday.com - Kertas ‘hasil dari rumah’
ummiecraft.blogspot.com - BAKUL TELUR dari kertas surat khabar
rompinbest.blogspot.com - Rompin Best, kuala rompin
01

No comments: