INFO YANG DITERBITKAN (atau dipetik) MUNGKIN SEADANYA PADA TARIKH DITULIS. TARIKH DITULIS TIDAK SAMA DENGAN TARIKH DITERBITKAN. PERTAMBAHAN ATAU PERUBAHAN TERHADAP INFO TERSEBUT DITULIS DAN DITERBITKAN PADA TARIKH-TARIKH YANG SETERUSNYA. Contoh: 'ORANGNYA' DITERBITKAN DAHULU TETAPI 'CERITANYA' DITERBITKAN KEMUDIAN. MARILAH KITA BANTU MEMBANTU SESAMA SENDIRI. Tetapi cepat-cepatlah sedar jika muncul mengenal 'manusia' yang akan menyuruh kita bergaduh sesama kita.
SIAP 3/26/15 rUKUN iSLAM (Kulit)
SAMBUNG 3/26/15 tUJUH cONTOH fITNAH
[CETAK dan SEMAKAN DAFTAR PENGUNDI]

20110106

Jam Titoni dan cincin emas putih permata biru untuk dijual

Untuk dijual, Jam tangan sport jenama Titoni berwarna biru dipasangkan dengan cincin emas putih permata biru. Kepada sesiapa yang inginkan maklumat lanjut sila emailkan kepada lamanpahang@yahoo.com.my. Kami akan berikan nombor telefon pemilik jam dan cincin ini. Bakal pembeli boleh terus berurusan dengan penjual. Laman Pahang hanya membantu mempertemukan penjual dan pembeli. penjual selalu berada di Perbadanan Perpustakaan Awam panag Kuantan. Cubalah bertanya kepada petugas kaunter orang bernama En. Kojai. Pembeli boleh melihat sendiri ketulinan jam Titoni ini. Jangan segan-segan untuk datang melihat-lihat.
01
Jam Titoni biru dan cincin permata biru ini sesuai digayakan dangan pakaian berwarna biru. Sesuai disedondongkan dengan baju T warna biru atau baju kemeja warna biru. Tidak kurang kacak juga jika digayakan dengan baju melayu warna biru.

No comments: