INFO YANG DITERBITKAN (atau dipetik) MUNGKIN SEADANYA PADA TARIKH DITULIS. TARIKH DITULIS TIDAK SAMA DENGAN TARIKH DITERBITKAN. PERTAMBAHAN ATAU PERUBAHAN TERHADAP INFO TERSEBUT DITULIS DAN DITERBITKAN PADA TARIKH-TARIKH YANG SETERUSNYA. Contoh: 'ORANGNYA' DITERBITKAN DAHULU TETAPI 'CERITANYA' DITERBITKAN KEMUDIAN. MARILAH KITA BANTU MEMBANTU SESAMA SENDIRI. Tetapi cepat-cepatlah sedar jika muncul mengenal 'manusia' yang akan menyuruh kita bergaduh sesama kita.
SIAP 3/26/15 rUKUN iSLAM (Kulit)
SAMBUNG 3/26/15 tUJUH cONTOH fITNAH
[CETAK dan SEMAKAN DAFTAR PENGUNDI]

20120919

Rimba Rekreasi Bukit Bertangga, Bera

Dikawasan Felda Kumai terdapat satu kawasan rekreasi yang dinamakan Rimba Rekreasi Buki Bertangga. Bukit Bertangga ditemui semenjak Felda Kumai mula dibuka pada tahun 1979. Mula dikunjungi bila sebuah syarikat pembalakan meneroka kawasan sekitarnya untuk aktiviti pembalakan. Kemudahan jalan balak telah menghubungkanya dengan Felda Kumai. Kini Rimba Rekreasi Bukit Bertangga berada bawah jagaan Jabatan Hutan.
01. Antara gambar yang menarik.

Untuk melihat keseluruhan koleksi gambar Rimba Rekreasi Buki Bertangga sila lihat dibawah:

Jika mahu gambar ini dilukis, anda boleh menunjukkan kepada Saudara Hamdan Salleh yang ada mini galeri di stesyen bas Bandar Bera.

No comments: