INFO YANG DITERBITKAN (atau dipetik) MUNGKIN SEADANYA PADA TARIKH DITULIS. TARIKH DITULIS TIDAK SAMA DENGAN TARIKH DITERBITKAN. PERTAMBAHAN ATAU PERUBAHAN TERHADAP INFO TERSEBUT DITULIS DAN DITERBITKAN PADA TARIKH-TARIKH YANG SETERUSNYA. Contoh: 'ORANGNYA' DITERBITKAN DAHULU TETAPI 'CERITANYA' DITERBITKAN KEMUDIAN. MARILAH KITA BANTU MEMBANTU SESAMA SENDIRI. Tetapi cepat-cepatlah sedar jika muncul mengenal 'manusia' yang akan menyuruh kita bergaduh sesama kita.
SIAP 3/26/15 rUKUN iSLAM (Kulit)
SAMBUNG 3/26/15 tUJUH cONTOH fITNAH
[CETAK dan SEMAKAN DAFTAR PENGUNDI]

20130219

Pelajar UITM Jengka sukar cari saiz kasut

Seorang pelajar UITM Jengka Pahang didapati sukar mencari saiz kasut kerana memerlukan kasut saiz 14. Saiz ini disebabkan ketinggian Saudara Mohd. Azli Hisham Abdul Ghafar 20 tahun adalah 2.07 meter.


 
sumber gambar: http://www.kosmo.com.my/kosmo/content.asp?y=2013&dt=0218&pub=Kosmo&sec=Negara&pg=ne_09.htm

Saudara Mohd Azli berasal dari Gua Musang Kelantan. Menjadi pelajar ketiga tertinggi semasa di Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Paloh, Gua Musang, Kelantan ketika berusia 18 tahun pada tahun 2008.


Keratan akhbar Metro 19.2.2013

Ketinggian beliau sudah mengatasi rekod manusia tertinggi di Malaysia yang pernah dipegang oleh Sheikh Akmal Sheikh Imam, 17, dari Seremban, Negeri Sembilan.

Siapakah keturunan asal  Saudara Mohd. Azli Hisham Abdul Ghafar. Adakah beliau keturunan Mat Kilau? Atau Tok Janggut? Atau Raja Jembal?


1 comment:

Anonymous said...

Saya x tinggi sgt. 1.85m. Tapi kasut saiz US15.