INFO YANG DITERBITKAN (atau dipetik) MUNGKIN SEADANYA PADA TARIKH DITULIS. TARIKH DITULIS TIDAK SAMA DENGAN TARIKH DITERBITKAN. PERTAMBAHAN ATAU PERUBAHAN TERHADAP INFO TERSEBUT DITULIS DAN DITERBITKAN PADA TARIKH-TARIKH YANG SETERUSNYA. Contoh: 'ORANGNYA' DITERBITKAN DAHULU TETAPI 'CERITANYA' DITERBITKAN KEMUDIAN. MARILAH KITA BANTU MEMBANTU SESAMA SENDIRI. Tetapi cepat-cepatlah sedar jika muncul mengenal 'manusia' yang akan menyuruh kita bergaduh sesama kita.
SIAP 3/26/15 rUKUN iSLAM (Kulit)
SAMBUNG 3/26/15 tUJUH cONTOH fITNAH
[CETAK dan SEMAKAN DAFTAR PENGUNDI]

20150930

Mat Lela Anak Tok Bahaman

Anonymous said...

    Assalamualaikum Wmt Wkt semua, sy terbaca Mat Lela anak Dato' Bahaman berkahwin dengan salah seorang anak Tok Gajah, betul ke?

Elly Suhaili92 said...

    Sy cicit met lela ank kpd datuk bahaman..agak luar biase..dan sunguh mistik...sdang sy seorng wnita brusia 22thn..genap thun 2014 sy bru mngenali n ptot brbangga

1 comment:

Anonymous said...

salam,
itu kena tanya tuan punya dirilah betul ke tidaknya?(yang mengeluarkan cerita itu).

sebabnya;setahu pengetahuan kami yang fakir ini, cuma seorang je tapi bukannya anak tok gajah,selain dari itu ,itu diluar pengetahuan kami atau kami tidak diberikan kebenaran dalam bab mereka itu. maaf.

alhamdulillah lah kalau gitu,sebaliknya jangan terlampau berbangga melampau-lampau sangat seban anak tok bahaman ada 13 orang dari 5 ibu. dan mat lela ni anak bini nombor keberapa? dan apa gelaran dia yang paling akhirnya?(sejarah dirinya).cari dan sahkan,lepas itu baru boleh berbangga.