INFO YANG DITERBITKAN (atau dipetik) MUNGKIN SEADANYA PADA TARIKH DITULIS. TARIKH DITULIS TIDAK SAMA DENGAN TARIKH DITERBITKAN. PERTAMBAHAN ATAU PERUBAHAN TERHADAP INFO TERSEBUT DITULIS DAN DITERBITKAN PADA TARIKH-TARIKH YANG SETERUSNYA. Contoh: 'ORANGNYA' DITERBITKAN DAHULU TETAPI 'CERITANYA' DITERBITKAN KEMUDIAN. MARILAH KITA BANTU MEMBANTU SESAMA SENDIRI. Tetapi cepat-cepatlah sedar jika muncul mengenal 'manusia' yang akan menyuruh kita bergaduh sesama kita.
SIAP 3/26/15 rUKUN iSLAM (Kulit)
SAMBUNG 3/26/15 tUJUH cONTOH fITNAH
[CETAK dan SEMAKAN DAFTAR PENGUNDI]

20110701

Gulai Patin Sanggang

Lain kampung lain caranya memasak gulai ikan patin. Kalau sesiapa yang pernah merasa masakan gulai ikan patin di kedai-kedai popular di Temerloh, tentu dapat bezakan masakan gulai ikan patin kedai makan dengan gulai ikan patin masakkan Kampung Sanggang.
05
Dengan teknik teknik-teknik tertentu akhirnya pemakan gulai ikan patin sukar nak bezakan ikan patin apa yang dibuat gulai. Kalau tak pandai memasak peminat gulai ikan patin akan dapat membezakan dengan jelas patin sungai, patin sangkar atau patin kolam.
04
Kalau sesiapa peminat gulai ikan patin nak rasa masakan kampung bukan masakan kedai bolehlah datang ke Sanggang untuk mencuba.
03
02
01

LINKS:
1. Gulai Tempoyak Ikan Patin Pahang
2. Gulai Ikan Patin
3. Ikan patin gulai tempoyak
4. Ikan Patin Masak Tempoyak
5. Gulai Ikan Patin

No comments: