INFO YANG DITERBITKAN (atau dipetik) MUNGKIN SEADANYA PADA TARIKH DITULIS. TARIKH DITULIS TIDAK SAMA DENGAN TARIKH DITERBITKAN. PERTAMBAHAN ATAU PERUBAHAN TERHADAP INFO TERSEBUT DITULIS DAN DITERBITKAN PADA TARIKH-TARIKH YANG SETERUSNYA. Contoh: 'ORANGNYA' DITERBITKAN DAHULU TETAPI 'CERITANYA' DITERBITKAN KEMUDIAN. MARILAH KITA BANTU MEMBANTU SESAMA SENDIRI. Tetapi cepat-cepatlah sedar jika muncul mengenal 'manusia' yang akan menyuruh kita bergaduh sesama kita.
SIAP 3/26/15 rUKUN iSLAM (Kulit)
SAMBUNG 3/26/15 tUJUH cONTOH fITNAH
[CETAK dan SEMAKAN DAFTAR PENGUNDI]

20130117

DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PENGASIH ,MAHA PENYAYANG


Kami berlindung kepadamu ya Allah,dari syaitan yang kena rejam.

Ya Allah ya tuhan kami, jadikanlah nafsu kami nafsu orang yang tenang, beriman dengan pertemuan dengan mu dan redha dengan ketentuan mu, mencukupi dengan apa yang telah engkau berikan.ya allah, sesungguhnya kami berlindung dengan wajah mu yang mulia dan dengan nama mu yang maha besar. 

Sesungguhnya jauhkan diri kami daripada kekufuran dan kekafiran dan kami berlindung daripada api neraka jahanam.

Ya Allah, yang hidup lagi penjaga alam ini, kami meminta pertolongan belas kasihan mu, janganlah biarkan kami walau sekelip mata sekalipun dan perbaikilah segala urusan kami.

Ya Allah, engkaulah matlamat kami, dan keredhaan mu yang kami harapkan dan kuniakan pada kami, supaya dapat benar-benar mencintai engkau dan mengenali engkau.

No comments: