INFO YANG DITERBITKAN (atau dipetik) MUNGKIN SEADANYA PADA TARIKH DITULIS. TARIKH DITULIS TIDAK SAMA DENGAN TARIKH DITERBITKAN. PERTAMBAHAN ATAU PERUBAHAN TERHADAP INFO TERSEBUT DITULIS DAN DITERBITKAN PADA TARIKH-TARIKH YANG SETERUSNYA. Contoh: 'ORANGNYA' DITERBITKAN DAHULU TETAPI 'CERITANYA' DITERBITKAN KEMUDIAN. MARILAH KITA BANTU MEMBANTU SESAMA SENDIRI. Tetapi cepat-cepatlah sedar jika muncul mengenal 'manusia' yang akan menyuruh kita bergaduh sesama kita.
SIAP 3/26/15 rUKUN iSLAM (Kulit)
SAMBUNG 3/26/15 tUJUH cONTOH fITNAH
[CETAK dan SEMAKAN DAFTAR PENGUNDI]

20100623

Productivity Photography Contest 2010 (C)

Berikutnya kami telah ditunjukkan dengan gambar-gambar yang menjadi pemenang Productivity Photography Contest 2006-2009. Penceramah telah menerangkan kaitan antara gambar dangan tema dan tajuk gambar. Beliau menekankan perlu ada kaitan yang jelas antara tajuk gambar, gambar yang ditangkap dengan masa depan negara.
07
06 Berus gigi baru dan berus gigi lama. Pencukur baru dan pencukur lama.
05
04 Alat inovasi alat pengupas durian. Tetapi dari sudut produktiviti alat ini kurang diperlukan. Kerana kita tidak perlu mengupas durian dalam kuantiti yang banyak dalam tempoh yang singkat. Kerana orang makan durian dalam keadaan santai dan tidak gopoh-gopoh.
03 Buku dan lilin. Membaca dalam gelap.
02 Minat anak yang perlu dikembangkan supaya bakat tersebut dapat diturunkan kepada generasi muda.
01 Teknologi dan inovasi.

No comments: