INFO YANG DITERBITKAN (atau dipetik) MUNGKIN SEADANYA PADA TARIKH DITULIS. TARIKH DITULIS TIDAK SAMA DENGAN TARIKH DITERBITKAN. PERTAMBAHAN ATAU PERUBAHAN TERHADAP INFO TERSEBUT DITULIS DAN DITERBITKAN PADA TARIKH-TARIKH YANG SETERUSNYA. Contoh: 'ORANGNYA' DITERBITKAN DAHULU TETAPI 'CERITANYA' DITERBITKAN KEMUDIAN. MARILAH KITA BANTU MEMBANTU SESAMA SENDIRI. Tetapi cepat-cepatlah sedar jika muncul mengenal 'manusia' yang akan menyuruh kita bergaduh sesama kita.
SIAP 3/26/15 rUKUN iSLAM (Kulit)
SAMBUNG 3/26/15 tUJUH cONTOH fITNAH
[CETAK dan SEMAKAN DAFTAR PENGUNDI]

20110322

Nasi Dagang Ubai Pekan Pahang

Kalau dalam perjalanan ke Pekan pahang, jangan lupa singgah makan-makan di kedai makan Nasi Dagang Ubai. Kalau tak terasa nak makan Nasi Dagang boleh cuba makanan-makanan yang lain. Kebiasaannya orang sentiasa ramai.
07
Kedai Nasi Dagang Ubai terletak lepas simpang masuk ke Kampung Ubai. Letaknya di tepi jalan Kuantan-Pekan tentu kita akan cepat perasan dimana kedainya.
06
Nasi Dagang Ubai mulakan perniagaan pada 2003. Mereka bermula dengan hanya dihidangkan semasa rumah terbuka hari raya. Setelah mendapat komen dan nasihat yang membina dari sedara dan rodong, timbullah minat untuk membuka perniagaan nasi dagang.
05
04
03
02
01

LINKS:
1. bangi64.blogspot.com
2. motor-kapcai.blogspot.com
3. cloudymonday.blogspot.com
4. produktempatan.digicbc.com

No comments: