INFO YANG DITERBITKAN (atau dipetik) MUNGKIN SEADANYA PADA TARIKH DITULIS. TARIKH DITULIS TIDAK SAMA DENGAN TARIKH DITERBITKAN. PERTAMBAHAN ATAU PERUBAHAN TERHADAP INFO TERSEBUT DITULIS DAN DITERBITKAN PADA TARIKH-TARIKH YANG SETERUSNYA. Contoh: 'ORANGNYA' DITERBITKAN DAHULU TETAPI 'CERITANYA' DITERBITKAN KEMUDIAN. MARILAH KITA BANTU MEMBANTU SESAMA SENDIRI. Tetapi cepat-cepatlah sedar jika muncul mengenal 'manusia' yang akan menyuruh kita bergaduh sesama kita.
SIAP 3/26/15 rUKUN iSLAM (Kulit)
SAMBUNG 3/26/15 tUJUH cONTOH fITNAH
[CETAK dan SEMAKAN DAFTAR PENGUNDI]

20101215

08/44 MAHA 2010 - Buah asam kelubi, pulasan, dokong dan rambutan

05
Info asam kelubi.
04
Rupa asam kelubi.
03
Encik Fakhuruazi bin Che Din mengusahakan pulasan di tanah seluas 1 hektar di Kampung Dingin, Mahang, Kulim, Kedah. Beliau berjaya mendapat hasil sebanyak 7 tan.
02
Tempat kedua dimenangi oleh buah dokong yang diusahakan oleh Hasan bin Awang yang berjaya mengeluarkan hasil sebanyak 10 tan di kawasan seluas 1 hektar. Ladang beliayu terletak di Sungai Duri, Sungai Bakap, Seberang Perai Selatan, Pulau Pinang.
01
Tempat pertama dimenangi oleh James Wong yang menanam rambutan di tanah seluas 2 hektar dan berjaya mengeluarkan hasil 2 tan. Ladang beliau terletak di Sungai Pinang Balik Pulau, Pulau Pinang.

No comments: