INFO YANG DITERBITKAN (atau dipetik) MUNGKIN SEADANYA PADA TARIKH DITULIS. TARIKH DITULIS TIDAK SAMA DENGAN TARIKH DITERBITKAN. PERTAMBAHAN ATAU PERUBAHAN TERHADAP INFO TERSEBUT DITULIS DAN DITERBITKAN PADA TARIKH-TARIKH YANG SETERUSNYA. Contoh: 'ORANGNYA' DITERBITKAN DAHULU TETAPI 'CERITANYA' DITERBITKAN KEMUDIAN. MARILAH KITA BANTU MEMBANTU SESAMA SENDIRI. Tetapi cepat-cepatlah sedar jika muncul mengenal 'manusia' yang akan menyuruh kita bergaduh sesama kita.
SIAP 3/26/15 rUKUN iSLAM (Kulit)
SAMBUNG 3/26/15 tUJUH cONTOH fITNAH
[CETAK dan SEMAKAN DAFTAR PENGUNDI]

20160512

Mencari keturunan Tambusai yang turun ke Malaya

salam semua

sebenarnya saya masih lagi mencari salah silah keluarga belah ayah saya.

ayah saya katakan yang kami ni dari keturunan tambusai yang turun ke malaya daripada datuk saya dengan tiga orang adik beradik yang lain dan moyang kami juga kacukan dengan arab.

bila saya mengkaji lagi dalam tambusai ini ada kene mengena dengan pangaruyung.

siapa-siapa yang berketurunan tambusai disini harap-harap kita boleh jumpe di mana-mana sebab maklumat yang saya dapat dari ayah saya tak berape membantu untuk jejak salasilah keluarga saya.

ssys tinggal di area hulu selangor. kepada sesiapa yang membaca komen ini dan turut mencari salasilah ataupun tahu apa-apa bolehlah berhubung dengan saya melalui email nazadeen07@gmail.com.

terima kasih

naza deen
on 5/11/16

No comments: