INFO YANG DITERBITKAN (atau dipetik) MUNGKIN SEADANYA PADA TARIKH DITULIS. TARIKH DITULIS TIDAK SAMA DENGAN TARIKH DITERBITKAN. PERTAMBAHAN ATAU PERUBAHAN TERHADAP INFO TERSEBUT DITULIS DAN DITERBITKAN PADA TARIKH-TARIKH YANG SETERUSNYA. Contoh: 'ORANGNYA' DITERBITKAN DAHULU TETAPI 'CERITANYA' DITERBITKAN KEMUDIAN. MARILAH KITA BANTU MEMBANTU SESAMA SENDIRI. Tetapi cepat-cepatlah sedar jika muncul mengenal 'manusia' yang akan menyuruh kita bergaduh sesama kita.
SIAP 3/26/15 rUKUN iSLAM (Kulit)
SAMBUNG 3/26/15 tUJUH cONTOH fITNAH
[CETAK dan SEMAKAN DAFTAR PENGUNDI]

20130301

Perintah Solat Tauhid Serata Alam

Alam Tinggi MAJLIS TINDAKAN PERANG dibawah Nabi Allah Ibrahim, BERITAHU HANTAR SURAT telah dinyatakan dan ARAHAN BRUNDUR DIKELUARKN kepada semua pasukan ALAM TINGGI TENTERA BERSAYAP dan TENTERA MALAIKAT.

Urusan Alam Daratan dibawah BATHIN MOYG MELIMBONG yang MEMAGAR NEGRI DIBAWAH AYAHLONG MEMANDA MENTERI AKHIRZAMAN DAN PAWANG MUDA PAWANG DIRAJA SG UJONG.

Urusan Alam Tinggi dibawah Pawang Tua Pawang Draja Imam Perang (rujuk website alam melayu sejarah jelebu).

Maka urusan ALAM DARATAN MANUSIA ALAM GHAIB ALAM DAIK adalh urusan Alam Daratan, kcuali ada Bomoh, Pawang, Tokcha yang bakar keminyan setanggi colok dan sembahyang hajat menggunakan nama alam tinggi. Adalh PALSU ciptaan Raja Iblis diburu.

Arahan cuma menerangkan perkara yang telah dilalui untuk perhatian tindakan akan datang tanpa MELANGGAR PERINTAH MENDAHULUI MASA KUASA ALLAH SWT.

perintah Solat Tauhid Serata Alam Sujud ditikar SEMBAHYANG letak SENJATA di atas tikar sembahyang adalah KEKAL.

Wsalam.
Neguai.

No comments: